Info från Styrelsen och Valberedningen

God dagens! Här kommer lite nyheter från styrelsen och valberedningen!

Resultatet från årsmötet var ju bl.a. att någon ny styrelse ej kunde presenteras, så det blev bestämt att hålla ett extra årsmöte den 22 april. Men med regeringens rekommendationer att inte ha t.ex årsmöten etc i nuläget så måste vi skjuta det på framtiden, och idag har vi inget datum. Vi presenterar det i Rotposten eller via brev, men gissningsvis blir det först till hösten.

Tanken var även att ha en trädgårdsresa den 1 augusti, men den ställer vi in med tanke på rådande Covid 19-läget. Det är nog inte så många som vill sitta i buss i sommar. Men vi har en finfin plan, så vi kan nog ta den nästa sommar.

Sen är läget som så att flera i styrelsen vill/behöver hoppa av sina uppdrag, så fundera på om du vill göra en insats i detta finfina trädgårdssällskap!

Glad påsk allihop!

Share Button